torsdag 13 november 2008

Länge sedan


Ja nu är det verkligen ett bra tag sedan vi satt ute i cyberspace *skratt*

Det har varit så mycket annat på schemat!

Bland annat så har vi roat oss med vårat "träningsschema" som jag tidigare berättat om, och det känns faktiskt som att både Jill och Scooby ligger ganska bra till träningsmässigt just nu.

Även småttingarna har fått sig lite träning, dom har haft en tendens till att inte vilja lyssna när dom är ute tillsammans så det har vi tagit tag i.

Inkallning stod som högsta prioritet men sedan har det även blivit lite sitt, ligg träning.

Både Jill och Scooby har fått träna lite av varje, främst så har det blivit agilityträning (har en viss förkärlek till den sporten) men dom har även fått träna lite lydnad och småtrix.


Nu ikväll så har jag tagit och badat upp hela hundgänget, klippt klor och fixat till dom inför helgen. Inte för att det händer någonting speciellt då men bara att känna att dom är rena och nyfriserade känns skönt.

Det är värsta vädret just nu, det räcker med att hundarna bara går ut i allt snöblandat slask så är dom helt gråspräckliga sedan *skratt* Men det är ju som man brukar säga,
Skitiga hundar - Lyckliga hundar
Ett talesätt som jag verkligen tycker om och som vi även lever efter ..
Känns skönt att bara kunna släppa ut hundarna och inte behöva vara speciellt nogrann över hur dom ser ut osv när vi återigen kommer in. Men självklart ger denna livstil lite extra päls jobb och några extra timmar i badet, men det är det värt!

Vi har även beställt tid för ögonlysning i januari för både Amelia, Nickie, Scooby och Jill. Tänkte att vi skulle passa på att patellakolla Jill samtidigt, så får jag verkligen hålla tummarna att allting ser bra ut på dom alla!
Scooby och Amelia är återigen inbokade på hundsimmet, finns inget bättre sätt att hålla hundarna i trimm under vintertid. Det märks hur skonsamt det är för leder, tassar osv. Sen så blir det inte lika hårt träning för att komma iform till årets agilitytävlingar heller.

Inga kommentarer: