söndag 9 mars 2008

Söndag

Ja visst är det väl en vecka sedan vi satt och uppdaterade hemsidan och bloggen nu, men finns det en rimlig anledning? Ja, Körtortet! Ett måste när man bor så långt ut på landsbyggden.
Solen har tyvärr gått och gömt sig någonstans, kylig vind och sedan vräker det ner snö.


Så bli det till att plocka fram varmare kläder igen och sluta hoppas på att sommaren är nära.
Helgen har gått i en ryslig fart, jag och hundarna har tränat en lite nya trick med klickern. Hjärngympa det gillar/behöver dom verkligen. Man måste roa sig på något sätt när vädret inte håller vad det lovar.


Jill har hunnit bli 6 månader gammal nu, någonting man inte skulle kunna tro när man ser henne. Hon är en charmig liten tjej som tar allting för givet och tycker själv att livet leker.


Nästa söndag så ska både hon och Scooby ställas på en inofficiell utställning i Åsele. Mest för att jag vill träna dom lite inför "Lilla Sthlm" så att det inte kommer som en chock.
Så önska oss lycka till!

Idag är det 2 veckor tills jämthundsvalparna ska födas, otroligt spännande. Etna är ganska tjock, tappat lite hår på magen och äter som häst. Så vi håller tummarna att allt ska gå som planerat.


Även Ada har börjat att löpa nu så förhoppningsvis blir det en parningsresa med henne här framöver också.
Men nu ska vi packa och börja bege oss mot brukhundsklubben i sollefteå! Men tills nästa gång så får ni njuta av en liten film där Jill tränar.

2 kommentarer:

Http://brewitzochco.blogspot.com sa...

ÅÅÅÅÅÅÅ, jag vill oxå ha snö, hellre det än regnet som vräker ner här hela tiden........lerigt och skitigt...
Igår fick alla hundar ett bad, så nu är dom rena och fina tills ni kommer ner, dom kommer inte att få gå ut innan dess, håller på att lära dom gå på kattlåda.....så himla skönt!!!!
Alla andra hundar här i området måste ju kunna det eftersom man inte möter en enda hundägare ute i det här vädret, haha.....ses snart!! Lycka till på utställningen!!
Du får gärna ta med Kotte hem, han sa just att han älskar snö!!

Anonym sa...

Jag har faktiskt redan packat ner kameran, precis som jag lovade så det finns ingen risk att jag glömmer den!
Ska bli jätte roligt att träffa er igen. Visst känns det skönt när alla hundarna är färdigbadade? Ett heldagsgörande :)