onsdag 26 mars 2008

Stockholms resan


I fredags flög jag och mamma ner till Stockholm. När vi kom fram så hämtade Anne oss på Arlanda och vi åkte mot Tyresö.


När vi kom fram så fick hundarna en chock, Anne hade ju en igelkott hemma i badrummet *skratt* Världens sötaste lilla Kotte!


Kvällen fortsatte med en promenad på brukhundsklubben där vi fick kolla runt lite i lokalerna. Ganska stor skillnad om man jämnför med Sollefteåbk så det var roligt att få se, kanske att vi kommer ner och tävlar där i sommar?!


På lördagen klev vi upp tidigt för att åka och "göra stan". Det är inte varje dag man är i sthlm så vi passade på att inhandla en hel del.

Anne ställde upp som "barnvakt", stor tack!


Lite senare på kvällen så åkte vi till golfbanan för att möta Marie och låta hundarna springa och leka av sig lite innan middagen.


God mat med trevligt sällskap gjorde att timmarna rusade iväg och det blev dags att bada, klippa och kamma upp Scooben. Fick lära mig 1000 nya saker som jag verkligen kommer att ha användning av.


Snabbt i säng och invänta den stora dagen som började med försovning!

Men vi kom dit lagomt till pappisarnas tur, Marie fick äran att frisera till Scooby, tack!!


Väl inne i ringen så gick det kanon bra, Scooby skötte sig bättre än någonsin och verkade faktiskt tycka det var roligt.

Han fick sitt första pris som jag hoppades på och placerade sig sedan som TREA i kk. Jätte roligt med placeringen och med tanke på konkurrensen och våra okända ansikten så kan jag inte säga annat än att det gick SUPER BRA.


Vi hade en kanon trevlig dag med många nya och gamla bekantskaper, vi ser verkligen fram emot nästa sthlms resa!


Stort tack till Anne och Marie för all hjälp, utan er hade ingenting gått!


1 kommentar:

Pernilla sa...

GRATTIS till fina resultat på utställningen!!

Kram Pernilla