söndag 15 mars 2009

Vårväder


Ja idag kan man inte annat än le när man tittar ut genom fönstret och ser solen skina och all snö tina bort. Tänk vad man nu har längtat efter vår och sommar?

Vi har varit hem till Junsele för att fotografera valparna och umgås med familjen.
Passade på att ta en skotertur ner till sjön så att papillonerna fick komma ut och röra på sig.
Jill började löpa igår så jag antar att det inte dröjer länge förens Nickie tänker sätta igång också även om jag hoppas att hon skjuter på det ett tag till *skratt*

Snart har alla valpköparna varit hit och valt valp också, jätte trevliga människor allihopa!
Är säker på att alla valparna kommer att få det kanonbra och bli rikligt ompysslade i sina nya hem.
Än så länge är det 1,5 - 2 veckor kvar innan dom kommer att flytta men under dessa veckor har man verkligen fäst sig vid dom, tomrummet kommer att bli stort!

Bell Blev 9 månader igår så det firade vi med lite extra godis och ett första besök för året på BHK. Hon har ännu inte fått prova på några agilityhinder men fått följa med och kollat läget och känna sig för lite grann.


Vi tänkte även tillbaka på lilla Joyce, tankar och funderingar som fortfarande snurrar i huvudet. Frågorna som vi aldrig får svar på och minnen som både gör att man brister ut i gråt och som gör att man ler. Känslorna är verkligen blandade och saknaden enorm!

4 av hundarna kommer att följa med mig upp till Piteå på hundutställningen i Maj. Fick även en jätte rolig nyhet om att Pernilla, Emma med Diddi och Roxie kommer att följa med oss.
Även Monica, Chippen och lilla Figo skall dit så det blir ett trevlig och glatt gäng som gör årets debuter tillsammans *skratt*

1 kommentar:

Maritasblogg sa...

Hej , försökte gå in på Södra norrbottens.... hemsida för att se vilken domare det är ? Kom inte in. har du koll på det ? Om domaren inte föredrar små pappisar är det ju inte lönt för mig att åka // Kram