lördag 18 oktober 2008

Helg igen!

Scooby-Dooby-Doo

Äntligen är det helg igen, gud vad man längtar efter helgerna sedan jobbet dragit igång! *skratt*

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, varit ute på lite skogspromenader och roat oss med att leta korv som matte gömt på diverse ställen i köket (otroligt bra hjärngymnastik)


AK ringde idag och berättade att Robban blivit pappa till 2 stycken små underverk, en tik och en hane! Så vi får gratulera Anna-Karin och önska stort LYCKA TILL med dom små liven. Förhoppningsvis kan vi komma ner i december och titta på dom!


I veckan var vi iväg flera dagar i rad och tränade på brukhundsklubben. Scooby fick träna snäva slalomingångar och självklart även däcket som han haft problem med på tävling. Som vanligt går det alltid super bra på träningarna *skratt*

Han fick även ta några lydnadspass, främst läggande och ställande under gång och inkallning.

Jill fick träna att stanna på kontaktfälten på alla balanshindren och sen fick hon träna lite hinder kombinationer. Hon är fruktansvärt snabb den lilla damen!

Tog även Jill och tränade inkallning, lite okoncentrerad var hon eftersom det var så pass många andra egipage där och tränade men det får man räkna med.


I Mars blir Jill 18 månader så därefter är det fritt fram för oss att visa fram fötterna på agilitybanorna. Förhoppningsvis är vi startklara till Juni då vi åker till Umeå för en fler dagars tävling..
Ska bli spännande att få följa henne i framtiden, det är en stor tjej med stor potensial!


Och lilla Joyce växer och blir allt större, fortfarande är hon den gladaste i flocken. Det spelar ingen roll hur länge man sitter och pratar med henne, svansen går i ett!

Imorgon tänkte jag bjuda på lite höstbilder som jag fotat idag, tar för lång tid för att jag skall orka med det ikväll men imorgon tar vi nya tag!


Inga kommentarer: