måndag 25 februari 2008

Utställning och Vandringspris



Vi börjar med att berätta lite kort om inofficiella utställningen vi varit på idag.

Jill gjorde debut i valpklass och skötte sig fruktansvärt bra, svansen i topp och ett glatt humör. Att domaren tjurhöll henne på bordet och tittade tänder, klämde och kände bekom henne inte det minsta. Hon slutade som 2:a i sin klass, och hennes kullsyster Crizpi vann och slutade även som BIG-2 så stort grattis säger vi till Lena! Andra kullsystern Cara hamnade på 3:e platsen så grattis säger vi även till Malin.


Scooby följde med som sällskap till Jill och helt plötsligt så började han kraffsa på buren och ville ut, han ville ut och kissa tänkte jag men inte då, han ville showa!
Han bara flög fram och ställde upp sig som aldrig förr, så jag tog tillfället i akt att be några andra människor han inte kände att titta på tänderna medans han stod på bordet, ja inte spelade det honom någon roll?! Förstår inte vad som hände med honom, men nu ska vi iallafall försöka ställa ut honom mer än vanligt och se om showandet håller i sig, vore otroligt kul om poletten har ramlat ner.

Scooby charmar dom flesta när han lägger manken till, så han är anmäld till en inofficiell utställning i Åsele och lilla sthlm under mars månad. Det ser vi fram emot!


Stort Grattis till alla utställare under dagen, jätte roligt att få träffa nya och gamla bekanskaper!


Och så ska vi går över till vandringsprisen som vi var och hämtade på årsmötet i lördags.

Ada fick med sig 2 pokaler, en stor tavla och en massa diplom hem.

Jätte roligt att det gått så bra för oss under 2007, vem hade kunnat tro att det var vi som skulle få gå upp och hämta så många pris på årsmötet?


Måste även nämna att Scooby blev 8:e bästa agilityhund i 1:an under 2007 och även han fick ett pris på papillonringensårsmöte, så vi hoppas på samma stora framgång under 2008!



1 kommentar:

Http://brewitzochco.blogspot.com sa...

Jösses, vilken storslam!!!
Massor med fina priser, tavlan ser jättefin ut!!
Stort grattis och mycket välförtjänt!!
Duktig hund - duktig matte!!
Ses snart - ÄNTLIGEN!!!!