söndag 10 augusti 2008

Agilitytävling


Nu är vi återigen hemma efter 2 lyckade tävlingsdagar.

Vi börjar med gårdagens tävling som hölls i Åsele. Vi kom dit precis i tid till banvandring för klass 1, Amelia och Scooby satt och väntade i bilen.

Amelia gjorde ett kanon fint lopp och slutade på en andra plats med noll fel (pinne) *tummen upp*
Hon var väldigt seg under uppvärmingen och satt kvar väldigt länge (kändes det som) på startlinjen innan hon gav sig iväg. Jätte roligt att hon fick sin andra pinne i ag.

Scooby gjorde även han ett fint lopp, tyvärr så hade vi tränat för lite på smala däck så han sprang igenom ramen.Vvi är så van däck av lite större storlek.

Men vad gör några fel när man haft så trevlig och det gått bra i övrigt?
Även Scooby kom på en andra plats !!

Idag hölls agilitytävlingen i Strömsund, jag och Daniel packade med oss hundarna och åkte tidigt.

Amelia diskade sig i agilityklassen, hon såg andra hinder som var roligare och brydde sig inte om vad jag sa eller pekade på *skratt* Som vanligt så fixar och trixar hon efter "eget behag"!

Scooby gjorde super bra ifrån sig, trots en svår bana med många kluriga hinder uppsättningar så gick han felfritt och vann!! Gud så roligt!

Vi gick en promenad för att varva ner, äta och ladda inför hoppklassen.

Amelia var första startade och gick väldigt bra fram till salomen, där fick hon för sig att det endast fanns ett x antar pinnar och brydde sig inte om att ta dom sista. Vet inte alls vad som hände men vi ska träna och försöka få någon ordning på buseriet *skratt*

Scooby var laddad, han satt och ylade innan starten och for iväg som en raket. Han gick ett felfritt lopp och kom även på en andra plats!

Ja vad ska man säga mer än att det var en otroligt rolig helg. Vi blev inga länsmästare men vi har lyckats med det omöjliga *skratt*

Inga kommentarer: