måndag 28 juli 2008

Hemma från Dalarna


Igår kväll/natt kom vi hem ifrån våran Dala-resa! Vi har haft så roligt hos Pernilla och sett massor av Dalarnas Djur och natur liv!

Lördagsmorgonen började med agilitytävling i Bergsåker där Scooby och Amelia tävlade.

Scooby var först ut, han körde på riktigt bra trots att jag var lite förvirrad eftersom jag missade banvandringen. Det slutade med 5 fel, vilket jag är otroligt nöjd med!

Det var två stycken klass 2 tävlingar den här dagen så efter banombygget så var det Scoobys tur igen, den här gången blev det en diskning. Värmen var olidlig så jag förstår att han inte orkade!

Amelia tävlade klass 1, hon ville inte alls utan satte sig vid starten och där satt hon. Så jag valde att diska henne. Vi packade ihop våra saker och åkte vidare mot Falun.
Meningen var igentligen att vi skulle möta Pernilla efter vägen men eftersom agilitytävlingen gick så fort så bestämde vi oss för att åka hela vägen.
Det var inte förens vi var i Gävle som Pernilla ringde, så det blev en liten "suprise" för henne när vi sågs.
Diddi sov under hela tävlingen och hela bilresan ner, men hon vaknade till när vi stannade för att hälsa på Pernilla och deras familj. Svansen gick varm!
Väl hemma hos Pernilla så undersökte Diddi allt, inte rädd för fem öre utan tvärtom. Hon gick fram och hejjade på allt och alla. Hon hade riktigt kul med katterna!

Eftersom det blev så sent efter vi ätit osv. Så erbjöd Pernilla oss att stanna, så vi sov över och hade jätte trevligt! på söndagsmorgonen hade vi planerat att komma iväg tidigt, men vi hade så svårt att slita oss ifrån dom så det fick bli en promenad med hundarna istället.
Fram på eftermiddagen gav vi oss dock iväg.

Vi skulle åka och hälsa på Daniels mamma som har sommarstuga i Axi (Mora). Vi åkte över Rättvik där vi stannade för att äta och titta på alla cruising bilarna som åkte genom stan.

Det blev en lång dag och vi kom hem sent, det blev många stopp för att hundarna skulle få komma ut, men sedan också för att vi skulle stanna och titta på allt!

Hoppas att det kommer gå bra för Diddi hos sin nya familj, självklart skall det inte dröja länge innan vi åker ner och hälsar på lilla stumpan igen! Tack för allt Pernilla, lycka till med Diddi!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv för "leverans till dörren" :) Diddi är helt underbar!!

Hoppas på finbesök snart igen ;)

KRAM Pernilla